SV Wevelgem City 1 - 1 KSV Rumbeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 23 september 2023 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond gingen de mannen van trainer Geert Broeckaert richting SV Wevelgem City. Voor KSVR een belangrijke match om zeker punten te pakken.

Vanaf de start zagen we dat KSVR goesting hadden in een leuke pot voetbal onder een stralend zomer zonnetje. De thuisploeg kwam rond minuut 4 eens aan het venster piepen maar onze goalie E. Martens kon voor een geweldige redding zorgen. Beide ploegen bleven zoeken naar de aansluitingstreffer. KSVR kon resem van tijd aantal kansen creëeren, maar het leer vond zijn weg niet naar de netten. Op het halfuur kon de thuisploeg het leer wel in het mandje droppen (1-0). Zo mogen we opnieuw achtervolgen en moesten onze mannen de kleedkamer opzoeken met het kleinste verschil aan de rust.

Tweede helft kwam KSVR op de mat om toch op zijn minst de gelijkmaker tegen de netten te prikken. KSVR domineerde de wedstrijd met resem kansen, maar de voetbalgoden stonden niet aan onze kant, want de kansen werden net niet goed benut of weggewerkt door de thuisgoalie. Wevelgem kon af en toe door de mazen van het glippen, maar KSVR was op hun hoede en kon verhinderen dat de thuisploeg kon scoren. Kwartier voor het einde moest Wevelgem met 10 man verder. KSVR bleef maar kansen creëeren en opnieuw vond het leer zijn weg niet om de netten te doen trillen. In de blessuretijd, minuut 92, kon Husrev Nalli de verlossende gelijkmaker tegen de netten prikken (1-1).

Zaterdag 30 september 2023 ontvangen we KFC Moen om 19u op het Rumbeekse Sportpark. Supporters allen op post.